Werken bij Villa Pinedo

Werken bij Villa Pinedo

Villa Pinedo is hét podium in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen en volwassenen bewust maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat. Villa Pinedo werkt zo samen met jongeren aan gedragsverandering van ouders, in het belang van het kind.

Dit is onze missie. Aan deze missie werken wij dagelijks met ons team van vrijwilligers en professionals. Wij zijn op zoek naar nog meer enthousiastelingen die onze missie kunnen ondersteunen. Daarom hebben we hieronder een paar vacatures uitgezet om ons team de komende tijd te versterken.

Alle onderstaande functies zijn vrijwillige functies. Wel geloven wij erin dat goede inzet beloond moet worden en daarom krijgen al onze vrijwilligers voor hun tijd en inzet een stage- en vrijwilligersvergoeding. De hoogte daarvan verschilt per functie.

Stages

Villa Pinedo is een jonge snelgroeiende non-profit, waarin veel jongeren op vrijwillige basis actief zijn. Wij starten momenteel veel nieuwe projecten en zijn druk bezig met het vergroten van ons bereik online en offline. Wij hebben momenteel al meerdere stagiaires, maar je kan altijd een open sollicitatie sturen naar info@villapinedo.nl.

Redactie

Wij hebben een vast team van enthousiaste jongeren, die wekelijks of maandelijks hun ervaringen op papier zetten. Momenteel plaatsen wij drie keer per week ongeveer een verhaal, maar met jouw hulp kan dit nog veel vaker zijn. Word jij redacteur bij ons?

  • Redacteur verhalen;
  • Redacteur filmpjes.

Heb je interesse? Mail naar info@villapinedo.nl

Inspirerend? Deel dit bericht!