Villa Pinedo Forum-Team – iets voor JOU?

Iris van Spierenburg
14 nov 2013

Na wat passen en meten is het gelukt! We hebben een vast forumteam op kunnen zetten. Dit houdt in dat er nu zes vaste Villa Pinedo jongeren zijn die allemaal een eigen dag hebben waarop zij vragen op het forum beantwoorden. Op deze manier blijven de vragen van de jongeren (en volwassenen) nooit lang onbeantwoord, wat natuurlijk heel erg belangrijk is omdat we graag alle jongeren en volwassenen zo snel en goed mogelijk willen helpen!

Even een voorstelrondje van alle vaste medewerkers:

Robin: ‘Ik ben achtien jaar. Ik was tussen de vier en zes jaar toen mijn ouders gingen scheiden. Ik doe de opleiding Cultureel Organiseren en loop stage bij Villa Pinedo. Ik houd van dansen en vind het leuk om naar festivals te gaan.’

Thijs: ‘Ik ben zestien jaar oud. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik tien jaar was. In mijn vrije tijd ben ik met sport en muziek bezig. Ik ben bij het forumteam gekomen omdat ik het leuk vind mensen te helpen, omdat ik ook in die situatie heb gezeten.’

Yasemin: ‘Ik ben zeventien jaar. Ik was vier toen mijn ouders zijn gescheiden. Ook ik loop stage bij Villa Pinedo; ik ben tweedejaars student van marketing en communicatie. Ik mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, gitaar/piano te spelen, uit te gaan, concerten te bezoeken, met vriendinnen af te spreken, te reizen en te koken.’

Vincent: ‘Ik ben zestien jaar. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik twaalf jaar was. Ik heb heel veel hobby’s: gitaar spelen, longboarden, chillen, school, gamen, fotograferen, filmen en muziek maken in het algemeen.’

Mylene: ‘Ik ben een 21-jarige Amsterdamse die Taal- en Cultuurstudies studeert in Utrecht. Ik houd me bezig met muziek en schrijven, en dat laatste hoop ik ten goede in te kunnen zetten om mensen die, net als ik, kinderen zijn van moeizaam gescheiden ouders, te kunnen steunen waar mogelijk.’

Kim: ‘Ik ben twintig jaar oud. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zes jaar was. Ik houd van gezelligheid, koken, reizen en alles wat met muziek te maken heeft. Ik heb het forumteam opgestart omdat het forum één van mijn vaste taken is als stagiaire bij Villa Pinedo. Ik ben vierdejaars pedagogiekstudent en ik wil dus ook graag hulp en advies geven aan kinderen (en ouders), samen met onze Villa Pinedo jongeren!’

Zoals hierboven al is beschreven, hebben we allemaal een vaste dag waarop we reageren op het forum. Het kan zijn dat je onze namen niet echt vaak terug ziet op het forum. Dit komt omdat sommigen van ons reageren onder een andere naam, omdat zij dat fijner vinden. Natuurlijk kunnen andere jongeren ook nog steeds op het forum reageren; dat zien we ook graag gebeuren!

We zoeken nog steeds iemand voor op de zaterdag! Dus lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Neem dan contact op via kim@villapinedo.nl

Kim (20)