Stiefouderdag – “Mijn bonuspapa is de rots in de branding”

Villa Pinedo
14 okt 2018

Ode aan mijn bonuspapa

Mijn stiefvader is een echte bonuspapa. Hij is al van kinds af aan in mijn leven, en is nog steeds heel gelukkig met mijn mama (en ons!). Waar mijn moeder druk kan zijn, altijd met nieuwe ideeën komt en van de spontane plannen is, is mijn bonuspapa de rots in de branding. Of er nu spontaan vrienden mee eten of de tampons op zijn, zonder te vragen haalt hij het in huis voordat je er zelf überhaupt aan hebt gedacht. Hij regelt veel, staat altijd voor ons klaar, en is mega trots als we een doel behaald hebben.

Samen met mama vormt hij een veilige thuisbasis, waar altijd iedereen welkom is en met open armen wordt ontvangen. Aan de zijlijn met wedstrijden, schilderend in m’n nieuwe huisje, ophalend van Schiphol, het doet me altijd goed als hij er is.

Ik ben mega trots dat hij mijn bonuspapa is, en kan oprecht zeggen dat ik heel veel van hem hou!

Anne (21)

Zin in nog zo’n mooi verhaal, lees dan de verhalen van Daphne, Kaylee en Mandy.