My favorite music tells more about me than I ever will

Malou
07 mrt 2018

Met een brok in mijn keel luister ik naar “When you love someone”. Naar mijn idee is dit het allereerste liedje dat gaat over een scheiding en hoe een kind dat ervaart. Gek eigenlijk. Er zijn zoveel scheidingen, maar liedjes erover zijn er nauwelijks. Voor mij voelde dit liedjes als een doorbraak. Eindelijk ook in muziek erkenning voor de gevoelens van kinderen met gescheiden ouders.

Muziek is voor mij altijd een uitlaatklep geweest. Zeker in tijden waarin ik het moeilijk had, was muziek er altijd. Ik word er rustig van en kan mijn gedachten erbij verzetten. Op dit moment voel ik me eigenlijk prima, maar ik wilde toch het liedje dat mij echt raakte, even met jullie delen.

My favorite music tells more about me than I ever will.

Malou (23)