My favorite music tells more about me than I ever will

Met een brok in mijn keel luister ik naar “When you love someone”. Naar mijn idee is dit het allereerste liedje dat gaat over een scheiding en hoe een kind dat ervaart. Gek eigenlijk. Er zijn zoveel scheidingen, maar liedjes erover zijn er nauwelijks. Voor mij voelde dit liedjes als een doorbraak. Eindelijk ook in muziek erkenning voor de gevoelens van kinderen met gescheiden ouders.

Muziek is voor mij altijd een uitlaatklep geweest. Zeker in tijden waarin ik het moeilijk had, was muziek er altijd. Ik word er rustig van en kan mijn gedachten erbij verzetten. Op dit moment voel ik me eigenlijk prima, maar ik wilde toch het liedje dat mij echt raakte, even met jullie delen.

My favorite music tells more about me than I ever will.

Malou (23)

Inspirerend? Deel dit bericht!

1
Reacties

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Veroniek Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Veroniek
Advies van jongeren
Veroniek

Wat een mooi liedje! Mooi voor mezelf als kind van gescheiden ouders maar ook voor mijn eigen kinderen Dank je wel Malou!

Leeftijd
37

Mijn ouders kunnen niet samen in een ruimte zijn, hoe ga ik hiermee om?

Nu lezen