Moederdag is er ook voor mijn stiefmoeder

Villa Pinedo
07 mei 2016

Ieder jaar opnieuw is het weer Moederdag. Een drukke maar heel gezellige dag! Ik ga altijd even langs bij mijn moeder en schoonmoeder, maar ook bij mijn stiefmoeder.
Ze vinden het niet perse nodig, maar we gaan toch. Even de moeders in het zonnetje zetten, want alledrie helpen ze mij en mijn gezin waar het kan! Ze passen vaak op en als er iets is kan ik ze dag en nacht bellen.

Tegenwoordig is ook mijn eigen Moederdag erbij gekomen dus is het nog drukker. Mijn dochtertje zit nu op school en knutselt iets moois. Meestal zijn we ‘s ochtends alleen met mijn gezin en ‘s middags gaan we langs de moeders. Gelukkig wonen ze dichtbij dus kunnen we ook wat langer blijven. Een bloemetje of een fles wijn mee en dan op pad!

En ook al is moederdag tegenwoordig erg commercieel geworden, toch vind ik dat je het niet ongemerkt voorbij kunt laten gaan. Op deze dag kan ik toch laten zien wat al die moeders voor me betekenen. Ze zijn alledrie totaal verschillend maar ze hebben allemaal het beste met me voor!

Kelsey A, 23