logo

Leeg je hoofd,
lucht je hart

Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan hieronder op het forum of 1 op 1 met een Buddy. Onze Buddy’s zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Zoeken

Leeg je hoofd,
lucht je hart

Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan hieronder op het forum of 1 op 1 met een Buddy. Onze Buddy’s zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Zoeken

Laatste nieuws

Michelle

Michelle: “Ook mijn bonusmoeder verdient een presentje met Moederdag”

Ik ben Michelle, 26 jaar en ongeveer 10 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden. Nu is het weer bijna moederdag. ...
Lees meer
podcast

Podcasts Villa Pinedo

De ontwikkeling van de podcast in Nederland heeft het afgelopen half jaar een flinke vlucht genomen. Inmiddels luisteren miljoenen Nederlanders ...
Lees meer

Het verhaal van Lune: “Ik zie papa al een tijd niet”

Wist jij dat er best veel kinderen zijn die door de scheiding (even) het contact met een van hun ouders ...
Lees meer
shutterstock_1029702094

Ik wil een Buddy

Praten via de app

Als je ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, heb je misschien behoefte om hierover te praten. Bij Villa Pinedo kan dat. Wij koppelen je aan een Buddy voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de MyBuddy App. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

Volg Villa Pinedo op Instagram!