Reacties 4
anoniem (Meisje), Onbekende leeftijd

Praat

Mijn ouders zijn dus gescheiden. hebben jullie ook dat gevoel, dat rottige gevoel. met de gedachte erbij van: waarom ik?! Waarom heb ik dit altijd weer?! Maar dan bedenk je je iets. Je bedenkt: maar ik ben niet de enige natuurlijk! Dan ga je met mensen praten, je ouders, huisarts die je kan doorverwijzen enz… Ikzelf ga naar een kinderpsychiater. eerder kwam mijn moeder met het idee van een praatgroep, waar andere kinderen hetzelfde hebben als jij. Maar dat was niks voor mij. dat wist ik eigenlijk al toen mijn ouders het me voorstelde… Maar toen vertelde ze mij over deze site, het eerste wat ik dacht was: hmmm, dat is best een goed idee! Dus ik raad het iedereen aan! En een tip: praat altijd over je problemen. Anders blijf je ermee zitten en wordt het probleem alleen maar groter.

Succes iedereen die het thuis moeilijk heeft 😉

COMMENTS (4)
 1. meisje (12 jaar) ZEGT: 23 juli 2013 - 18:35

  sorry ik ben dat anonieme meisje en ik ben niet jonger dan 7 maar ik ben 12 ik heb mijn leeftijd perongeluk niet ingevoert nog even voor de duidelijkheid

  gr.
  het ene anonieme meisje

 2. meisje (Jonger dan 7) ZEGT: 23 juli 2013 - 18:33

  Ik ben zelf wel naar een praatgroep geweest. het was heel gezellig en had me heel erg geholpen. Ik hoop dat die kinderpsychiater jou ook goed helpt.

  groetjes,
  Anoniem meisje

 3. Aileen (17 jaar) ZEGT: 31 mei 2013 - 16:06

  Wat fijn dat jij Villa Pinedo bij iedereen aanraadt!
  Je hebt helemaal gelijk, praten over de scheiding van jouw ouders helpt echt.
  Bedankt voor jouw goede tips!

  Liefs, Aileen

 4. Zara (17 jaar) ZEGT: 30 mei 2013 - 21:58

  Hoi Meisje,
  Ik denk dat inderdaad veel kinderen het gevoel hebben: waarom ik? Maar zoals je zegt zijn er super veel kinderen die hetzelfde meemaken.
  Je geeft een goede tip! Erover praten is altijd goed. Zo weten mensen waar je mee zit en voor jezelf is het ook fijn het allemaal een keer uit te spreken.
  Groetjes,

  Zara

mijn reactie

 • Ik ben…

микрозайм на банковскую карту срочно займы онлайн наличными быстро