Anoniem (11) in

Zo verdrietig

Mijn ouders zijn uit elkaar. Ik weet niet hoe ik verder moet! Ik ben zo verdrietig. Hebben jullie tips om om te gaan met verdriet?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi lieve Anoniem, Knap dat je hier je vraag stelt, en wat rot om te horen dat je zo verdrietig bent! Het is natuurlijk heel erg vervelend als je ouders uit elkaar gaan, en het is ook heel logisch dat je hier heel verdrietig om bent. Voor mij hielp het altijd om dan even met mijn ouders te gaan zitten, dan dronken we samen een kopje thee en konden we precies vertellen tegen elkaar waar we mee zaten. Heb je dit wel eens geprobeerd? Ik denk dat het heel goed is als je jouw ouders laat zien wat de scheiding… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve anoniem, Wat goed dat je hier je vraag stelt. Het is inderdaad ook heel vervelend om te wennen aan een nieuwe situatie, opeens wonen je ouders niet meer bij elkaar en lijkt jouw wereld ook in tweeën gedeeld. Dat is niet altijd makkelijk.. Het is dan ook heel normaal dat je hier verdrietig om bent en vaak moet huilen of sneller boos kunt worden bijvoorbeeld. Ik had er ook heel erg moeite mee om te wennen aan de situatie van mijn ouders. Opeens woonden ze niet meer bij elkaar en negeerden ze elkaar. Hier had ik ook erg veel… Lees verder »