Dion (10 jaar) in

Mijn vader heeft een nieuwe vriendin

Mijn ouders zijn ongeveer 8 maanden geleden gescheiden. En mijn vader heeft net een nieuwe vriendin. Hoe kan ik zogen dat mijn moeder dat goed accepteert?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Dion, Wat lief van je dat je ook aan je moeder denkt. Het is voor jezelf ook even wennen denk ik, maar ook voor je moeder. Ik wil wel meteen duidelijk maken dat het niet jouw taak is om ervoor te zorgen dat je moeder haar accepteert. Het is heel lief van je om daar aan te denken, maar het hoeft zeker niet. Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt en dat jij je vaders vriendin accepteert en aardig vindt! Maar goed, ik begrijp dat het heel fijn is als je vaders vriendin en je moeder goed overweg… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Dion! Wat goed dat je je vraag hier op dit forum stelt! Allereerst wil ik zeggen dat het niet jouw taak is om hier voor te zorgen, ik snap dat je dit graag wilt, maar je moet goed onthouden dat het niet jouw verantwoordelijkheid is! Daarnaast zijn er wel wat manieren wat je misschien zou kunnen doen zodat je er misschien in helpt. Als je open bent naar je moeder over hoe jij de situatie ziet helpt het voor haar heel veel, geef bijvoorbeeld een keer aan als je een leuke dag met haar hebt gehad! Vraag ook aan… Lees verder »