Hoofd vol stress

Hoi, ik ben Isa.
Ik kan het echt niet meer aan zoveel stress hooftpijn huilen ik woon nu wel tijdelijk bij mijn moeder maar het helpt niks aan de situatie. Ik wil gewoon graag rust, echte rust men hooft zot zo vol me stress. Ik wil dit niet iedere dag. Ik wil alen maar rust, weet iemand hoe ik dat krijg?
-x- Isa

Reacties

3 Reacties op "Hoofd vol stress"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Amélie
Advies van jongeren
Beste Isa, Wat naar dat je zo gestressed bent! Dat snap ik heel goed, dat had ik ook. Wat mij enorm heeft geholpen is om mijn hoofd leeg te maken door tr gaan sporten. Als ik ga hardlopen hoef ik nergens aan te denken en word ik weer rustig, misschien kun jij ook een sport zoeken om je af te lijden. Verder kan het ook helpen om op een stress momentje gewoon even naar je kamer te gaan, muziek op te zetten en te focussen op je ademhaling. Ook kun je je gevoelens van je afschrijven in een dagboek, om… Lees verder »
Leeftijd
16
Yannick
Forum Redactie
Hoi Isa, Wat ontzettend vervelend voor je. Ik kan je vertellen dat ik precies hetzelfde heb meegemaakt. Dat is nu vijf jaar geleden voor mij. Nu kan ik goed op die tijd terugkijken. Je voelt je onrustig, leeg en moet de hele tijd huilen. Ik had dat ook. Je probeert afleiding te zoeken en voelt je voor even beter, maar daarna ben je zo weer verdrietig. Wat ik op die momenten heb gedaan, is in ieder geval mijn emotie eruit gooien. Ik keek weleens een zielige film of luisterde mooie muziek, waardoor de tranen weer kwamen. Dat is niet leuk,… Lees verder »
Leeftijd
25
pim
Advies van jongeren
Hee Isla, Bedankt voor je bericht, ik denk dat ik nog wel kort iets kan toevoegen. Stress is altijd lastig en vaak te veel. Het lijd je af van waar je mee bezig bent en het geeft geen fijn gevoel. Ik heb het ook nog steeds, maar wat mij heel erg helpt is proberen om niet te reageren van nuit mijn stres emotie. Probeer rustig te blijven en alles op een rijtje weer te krijgen. Niet alles ziet er dan fijn uit altijd, maar je weet wel wat er speelt. Dan kan je van sommige dingen afstand nemen en van… Lees verder »
Leeftijd
20