Roos (14) in

Gemene opmerkingen

nMijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was, mijn ouders woonden toen in Nijmegen (Gelderland) mijn moeder is toen met mij verhuist naar Haarlem (Noord-Holland) omdat haar ouders daar woonden en niet genoeg geld had om een huis te kopen. Elk weekend als ik bij mijn vader ben ga ik eten bij mijn opa en oma maar als ik met mijn oma ergens over praat gaat ze hele gemene opmerkingen maken over mijn moeder en ik word er heel verdrietig van, Ik durf alleen noet er iets van te zeggen. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi Roos, Dat is heel naar dat jouw oma gemene opmerkingen maakt over jouw moeder. Mijn moeder maakte altijd rotopmerkingen over mijn vader dus ik snap hoe vervelend het is. Het is echt niet leuk als mensen van wie je houd zo gemeen over elkaar praten. Misschien kun je dit aan je vader vertellen. Hij kan dan met zijn moeder gaan praten en vragen of zij dit niet meer wil doen. Of je kan ook een briefje of een mailtje schrijven en naar jouw oma sturen. Dan vertel je dat je het altijd heel gezellig vind maar dat t jouw… Lees verder »

Roos
Roos
7 jaren geleden

Lieve Roos, Wat vervelend dat je oma zo over je moeder praat! Het beste wat je kan doen is het gewoon tegen je oma zeggen ook al is dat misschien heel erg lastig. Maar als je dat echt niet durft kan je het natuurlijk ook tegen je vader zeggen hij kan dan misschien met je oma gaan praten en dat ze dan geen vervelende dingen meer over je moeder zegt. Je oma zal vast wel begrijpen dat jij het vervelend vind als ze zulke dingen zegt! Anders kan je altijd nog proberen op dat moment het onderwerp van het gesprek… Lees verder »